Skip to content

Onze publicaties

Excentel wordt regelmatig gevraagd als deskundige op het gebied van ICT en communicatie. Op deze pagina vindt u onze meest relevante publicaties die u overigens in veel gevallen ook als whitepaper kunt gebruiken.

Wij delen onze kennis graag met u

Publicaties en Whitepapers

De wereld van telecom en ICT is dynamisch en veranderlijk en kent een grote diversiteit in oplossingen, functionaliteiten en technieken. Excentel wordt regelmatig gevraagd als deskundige op dit gebied. Op deze pagina vindt u onze meest relevante publicaties die u overigens in veel gevallen ook als whitepaper kunt gebruiken.

Publicatie Kristalhelder Suikerunie

Kristalhelder is het personeelsblad van Suikerunie (een Royal Cosun Company).

Een van de terugkerende artikelen is ‘Leverancier aan het woord’. In de maand april 2019 mag Excentel het woord doen.

Publicatie VoIP en UCC dossier

Het VoIP en UC&C Dossier 2016 van uitgeverij Sellair is een 120 pagina’s tellend naslagwerk voor het IT- en telecomkanaal. De redactionele artikelen, de uitgebreide analyses en de vele interviews met toonaangevende aanbieders van telecom- en UC-diensten bieden u meer inzicht in de huidige telecommarkt.

De bijdrage van Excentel, te vinden op pagina 52, kunt u gratis downloaden als whitepaper.

Killer VoIP app pleegt euthanasie op belminuut

Door wetgeving met betrekking tot netneutraliteit verdwijnt usage based billing van telefoonverkeer. VoIP-applicaties nemen de belfunctie over. Welke killer-app pleegt straks euthanasie op de belminuut? In deze publicatie (mei 2013) neemt Excentel een kijkje in de toekomst.

Heldere en transparante werkwijze

Onafhankelijk en objectief telecom en ICT advies

Excentel helpt bedrijven bij het oplossen van strategische telecom en ICT vraagstukken. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan enig belanghebbende onderneming.

Strategische oplossingen voor ICT vraagstukken

Excentel levert waardevolle communicatieoplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Wilt u weten of uw organisatie kan besparen op telefonie of infrastructuur? Bent u op zoek naar een manier om meer inzicht in uw kosten te krijgen? Zoekt u een oplossing voor uw ICT of communicatieprobleem? Of heeft u vragen over de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied en wat deze voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Kies voor waardevolle
ICT oplossingen

Hogere productiviteit, meer tevreden klanten, uitbreiding van mobiliteit of gewoon besparen op telefonie en ICT: de communicatieoplossingen van Excentel leveren altijd een waardevolle bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. Bij onze referentieprojecten vindt u de organisaties en ondernemingen die al naar tevredenheid gebruik maken en hebben gemaakt van onze diensten. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Excentel voor u kan betekenen.

ICT advies voor uw bedrijf nodig?

Interesse in telecom en ICT en telecom advies voor uw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!