slider header excentel 1
slider header excentel 2
slider header excentel 3
header excentel 1
Alles draait om de juiste verbinding
Tussen uw mensen en onze ideeën
header excentel 2
Met een prijsbewuste focus op uw bedrijf
Strategische ICT oplossingen
header excentel 3
Een optimale communicatie-omgeving
Die bijdraagt aan uw visie en doelstellingen
previous arrow
next arrow

Over Excentel

Excentel: het Expertise Centrum Telecom

Excentel is van oudsher het Expertise Centrum Telecom. Als onafhankelijk adviseur heeft Excentel sinds 2012 al vele ondernemingen mogen adviseren bij de aanbesteding en implementatie van ICT, communicatie en telecomoplossingen. Wij zijn dwarskijkers met een ICT bril en kijken naar álle aspecten die passen bij uw communicatiebehoefte. Van contract tot budget, van implementatie tot beheer.

Onafhankelijk advies

Excentel is onafhankelijk en denkt niet vanuit producten, diensten of providers maar stelt úw bedrijfsproces centraal. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u van de benodigde informatie te voorzien of praktisch te ondersteunen. Onze ondersteuning en advisering is flexibel en professioneel zodat onze werkwijze naadloos aansluit bij wat uw organisatie nodig heeft. Daarnaast heeft Excentel ruime ervaring met aanbestedingsprojecten, leveranciersselectie en technische advisering op het gebied van:

  • Mobiele, vaste telefonie(VaMo) en Voip
  • Infrastructuur
  • Bedrijfs(Cloud)telefonie en communicatie
  • Bedrijfsnetwerken WAN/SD-WAN/MPLS/LAN
  • Telecom Expense Management en serviceovereenkomsten(SLA)
  • Hosted & Cloud diensten
  • Zorg oplossingen

Excentel levert inzicht en oplossingen

Excentel levert waardevolle communicatieoplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Wilt u weten of uw organisatie kan besparen op telefonie of infrastructuur? Bent u op zoek naar een manier om meer inzicht in uw kosten te krijgen? Of zoekt u een oplossing voor uw ICT of communicatieprobleem? Heeft u vragen over de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied en wat deze voor u en uw organisatie kunnen betekenen?Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact