slider header excentel 1
Alles draait om de verbinding
tussen uw mensen en onze ideeën
slider header excentel 2
Strategische telecomoplossingen
met een prijsbewuste focus op uw bedrijf
slider header excentel 3
Een optimale communicatie-omgeving
die bijdraagt aan uw visie en doelstellingen
previous arrow
next arrow
Slider

Over Excentel

Excentel: het Expertise Centrum Telecom

Excentel is het Expertise Centrum Telecom. Als onafhankelijk telecomadviseur heeft Excentel sinds 2012 al vele ondernemingen mogen adviseren bij de aanbesteding en implementatie van telecomoplossingen. Wij zijn dwarskijkers met een telecombril en kijken naar álle aspecten die passen bij uw communicatiebehoefte. Van contract tot budget, van implementatie tot beheer.

Onafhankelijk advies

Excentel is onafhankelijk en denkt niet vanuit producten, diensten of providers maar stelt úw bedrijfsproces centraal. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u van de benodigde informatie te voorzien of praktisch te ondersteunen. Onze ondersteuning en advisering is flexibel en professioneel zodat onze werkwijze naadloos aansluit bij wat uw organisatie nodig heeft. Daarnaast heeft Excentel ruime ervaring met aanbestedingsprojecten, leveranciersselectie en technische advisering op het gebied van:

  • Mobiele en vaste telefonie
  • Bedrijfstelefooncentrales
  • Bedrijfsnetwerken
  • Telecom Expense Management

Excentel levert inzicht en oplossingen

Excentel levert waardevolle communicatieoplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Wilt u weten of uw organisatie kan besparen op telefonie? Bent u op zoek naar een manier om meer inzicht in uw telefoonkosten te krijgen? Of zoekt u een oplossing voor uw communicatieprobleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact