Skip to content

Referentieprojecten

Referenties

Niets is mooier dan tevreden klanten. Daarom presenteren wij met gepaste trots de namen van organisaties en ondernemingen waarmee wij hebben mogen samenwerken.

Waardevolle ICT oplossingen voor elke organisatie

Zij gingen u reeds voor

De communicatieoplossingen van Excentel leveren altijd een waardevolle bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. Op deze pagina vindt u de organisaties en ondernemingen die al naar tevredenheid gebruik maken van onze diensten en advies op het gebied van telecom en ICT.

Hierbij kunnen wij u helpen

Uw ICT omgeving betaalbaar, beheersbaar en inzichtelijk

Excentel geeft onafhankelijk advies en zoekt naar de communicatieoplossing die bij u past zodat uw ICT omgeving betaalbaar, beheersbaar en inzichtelijk wordt.

Telecom en ICT oplossingen

ICT oplossingen die passen bij uw organisatie

Als u verantwoordelijk bent voor telecomoplossingen of de ICT omgeving binnen uw organisatie, heeft u vast al ervaren hoe dynamisch en complex de ICT branche is. Terwijl inzicht in de markt juist cruciaal is om de juiste communicatieoplossing voor uw organisatie te kunnen vinden.

Excentel helpt ondernemingen door onafhankelijk te adviseren bij de aanbesteding en implementatie van ICT, communicatie en telecomoplossingen. Wij weten wat er speelt in de ICT markt en kennen de technische en commerciële aspecten en ontwikkelingen. Daarnaast weten wij hoe belangrijk het is om naast de klant te staan en met u mee te denken. Als dwarskijkers met een ICT bril en kijken wij naar álle aspecten die passen bij uw communicatiebehoefte. Van contract tot budget, van implementatie tot beheer.

Heldere en transparante werkwijze

100% onafhankelijk advies

Excentel is niet gebonden aan enig belanghebbend bedrijf. Hierdoor kunnen wij transparant werken, in nauwe samenwerking met uw organisatie.

Wij stellen uw bedrijfsproces centraal

Excentel is 100% onafhankelijk en denkt niet vanuit producten, diensten of providers maar stelt uw bedrijfsproces centraal. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u van de benodigde informatie te voorzien of praktisch te ondersteunen. Onze ondersteuning en advisering is flexibel en professioneel zodat onze werkwijze naadloos aansluit bij wat uw organisatie nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op

Excentel in de praktijk

Wat Excentel voor u kan doen, is het volgende:

  • Inventariseren van installed base
  • Opstellen plan van aanpak
  • Schrijven van offerte aanvraag, Request for Proposal
  • Evaluatie van offerte
  • Opstellen van gebruikersbeleid
  • Begeleiding contractonderhandelingen
  • Definitie van wensen en eisen, opstellen scenario’s
  • Opstellen van inkoop- en leveranciersbeleid
  • Kostenanalyse en -reductieprogramma’s
  • Begeleiding implementaties en changes

Neem gerust contact op en laat u adviseren door Excentel. Is bovenstaande nu niet precies wat u zoekt, dan horen wij dat ook graag. In de meeste gevallen kunnen we alsnog een passende oplossing voor u vinden.

ICT advies voor uw bedrijf nodig?

Interesse in telecom en ICT en telecom advies voor uw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!